Bemutatkozás

Szerelmes Tündérlak – Ahol az álmok valósággá válnak!

Hiszek a Tündérmesékben. Mindig is hittem és ez vezetett el oda, hogy 2020. csodás tavaszán egy Tündér ( legkedvesebb írónőm, Barna Berni ) varázspálcájával suhintva összekapcsolt minket a Tündérlak megalkotójával, Mónikával.

Az Ő álma, a mesebeli kis házikó amelyet létrehozott, az én álmom beteljesedéséig ért el, és most a valóságommá vált. Otthonra leltem, azért, hogy a legtöbbet adhassam magamból a Vendégeimnek. Otthont, teret, ahol a szeretet, a békesség, a csend ölelésében, lelkük közelebb kerülhet EGYmáshoz.

A Balaton szerelmese és szülötte vagyok, ha láthatom, érezhetem, élhetem az számomra a nagybetűs boldogság. Ezért is mindezt megosztani másokkal, a csoda házikót ahol mindig magamra találok, az élményt, ahogy az ébredés pillanatában, ahogy a szem kinyílik látni a Balaton csillogását- számtalan arcát mutatva felénk- és a környezet nyugtató varázsát, mely átölel és kiteljesít, felemelő.

Annyi csodát megéltem itt és szeretném megosztani. Te Melyiket választanád? 🙂

  • Egyedül tenni-venni, a kádban rózsaszirmok között pezsgőzni, olvasgatni, elmélyülni, aranyló hajnalban a harmatos fűben nyargalászni, az álmokat meglátni és megteremteni?
  • Barátnőkkel habos kávét szürcsölni, az élet nehéznek hitt helyzetein kacagni, mindent más szemszögből látni, nagyokat beszélgetni, bölcsességeket megosztani, sütni-főzni, jógázni és táncot lejteni?
  • Szerelmeddel összebújva a kandalló tüzénél EGYmás tekintetében elveszni egy illatos vörösborral a kezedben?

A Tündérlak rejtett zugai és a Balaton átalakitó csodája vár. Gyere!